Wat spreekt je het meeste aan in de Studiekeuze Bootcamp®?

Voordat ik bij Ellen was geweest wist ik echt niet het inhoudelijke verschil tussen alle economische studies, en nu wel; En ik had nog nooit gehoord van “Entrepreneurship & Business Innovation” , ik denk dat ik dat ga studeren aan de Tilburg University. (Max, 6 vwo)

Ik vond de test goed aan sluiten bij mezelf en ik merkte dat Ellen echt goed door had wie ik ben en waar mijn interesses liggen. (Bas, 4 mavo)

De leuke sfeer en ik vond eigenlijk alles top en dat Ellen studies liet zien waarvan ik nog nooit gehoord had.
(Sara, 4 mavo)

Ik kan Ellen haar baan nu overnemen; ik weet nu ook alles over studies,wat ze inhouden en wat de verschillen zijn.  (Demi, 5 havo, gaat waarschijnlijk kiezen voor de studie HRM)

Ik ben zo blij met een tof studieplan B, mocht ik toch uitgeloot worden voor Geneeskunde, dat geeft me écht rust nu. Duimen! Willem, 6 vwo

De diepgaande persoonlijkheidstest, veel duidelijkheid over mezelf. (Veerle, 6 vwo)

Ik voelde me heel erg op mijn gemak en dat ik nu weet dat ik geen studies over het hoofd heb gezien en nu echt weet welke studies bij mij passen. (Ella, 5 vwo)

De nieuwe opleiding die Ellen voor mij gevonden heeft, de manier van “wie ben ik” onderzoeken. Ik raad het iedereen aan die net zo twijfelt als ik deed, voordat ik bij Ellen aan tafel zat. (Thomas, 5 havo)