Praktische informatie

 

Aan tafel
Kies je voor een sessie aan tafel, dan plannen we een afspraak in voor 2 tot 2,5 uur. Uiteraard zet ik iets lekkers te eten en drinken op tafel!

Online
Kies je voor een onlinepakket, dan plannen we een sessie in van 2 tot 2,5 uur. Je ontvangt dan per mail de digitale versie van de Profielkeuze Bootcamp werkmap.

Planning
Wanneer je contact met me opneemt, bespreken we de eerst mogelijke datum/data voor een Profielkeuze Bootcamp sessie. Let op: in de periode medio september t/m medio april is de agenda redelijk vol, dus reserveer op tijd. Namelijk, schrik niet als het eerstvolgende plekje vrij, bij mij aan tafel, pas over 2 maanden is…

Adres
Meienvoort 4, Helmond (in de wijk Brandevoort)

Kom je met de trein?
Ik woon vlak bij station Helmond-Brandevoort. Als je dat prettig vindt, haal ik je op van de trein en breng je na de sessie weer terug naar het station.

Profielkeuze advies

Reviews
Klik hier en lees over de ervaringen van kandidaten die al een Profielkeuze Bootcamp bij mij aan tafel of online hebben doorlopen.

Zit je als leerling op het Carolus Borromeus of op het Dr. Knippenberg college in Helmond?
Mooi, ik ben per 1 mei Decaan/loopbaancoach op het Carolus, lees even verder hoe ik je ga helpen in je studiekeuzeproces:

Profielkeuze Bootcamp, aan tafel of online:

 

  • Online assessment + rapport
  • Wie ben ik/wat kan ik/wat wil ik?
  • De optimale profielkeuze + vakkenpakket keuze
  • Lesmodule: Introductie Banenoriëntatie en toekomstperspectief
  • Een longlist van de studies die passen bij jouw persoonlijke profiel
  • Een werkmap met alle informatie voor thuis

€ 275,- (all in prijs)