Reviews

Reviews

Reacties op loopbaanadvies:

Ellen kan bij jou echt tot de kern komen en alle ruis die hoort bij het uitkiezen van een baan uit de weg ruimen. Door met haar te praten leer je jezelf op een eerlijkere manier kennen en ze geeft daarbij direct concrete vervolgstappen. Na vier coachsessies van een uur heb ik met name van Ellen geleerd wat mijn drijfveren echt zijn, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe je jezelf goed presenteert in sollicitatiegesprekken. De vier woorden die van toepassing zijn op Ellen zijn: concreet, verdiepend, motiverend en geïnteresseerd.

Het succes dat ik wil delen, dat ik heb gerealiseerd na ons loopbaancoachingstraject: ik ben aangenomen voor het management traineeship dat ik al heel lang wilde! Wat ik verder nog wil zeggen: naast de professionele skills van Ellen is het ook nog eens een heel gezellig mens om mee te praten. Je voelt je direct op je gemak en dat is cruciaal bij dit soort coachgesprekken. Ik had direct het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Topper!
Daan, 27 jaar, master, afgestudeerd

Ellen is een fijne sparringpartner die met je meedenkt, zegt wat ze denkt en je in je kracht laat staan. Dit allemaal zonder al te veel poespas, maar gewoon lekker nuchter en concreet. Een gesprek waar je echt wat aan hebt!

Na vier coach sessies van een uur heb ik met name van Ellen geleerd waar mijn kracht ligt als persoon én in het werkveld. Dit was ook mijn persoonlijke doel voor de coachsessies. Dankzij Ellen kan ik dit steeds beter. In de sessies heb ik geleerd wat mijn sterktes zijn en dankzij de sessies kan ik deze nu concreet benoemen. Tijdens de sessies is Ellen een luisterend oor, haalt zij de kern uit het gesprek en vat goed samen wat jij zegt. Dit doet ze door concreet te benoemen wat zij hoort uit/opvat uit het gesprek. Doordat zij deze tools inzet, kan je jezelf veel beter verwoorden. De vier woorden die van toepassing zijn op Ellen zijn: spontaan, luisterend oor, professioneel en kundig.
Naomi, 26 jaar, afgestudeerd master, op zoek naar haar eerste baan

Ze heeft de aandacht en tijd om je te helpen een keuze te maken die écht bij je past! Ze kijkt met een frisse en ‘out of the box’ blik naar jouw loopbaan/studiekeuze. Na mijn persoonlijke behangrol sessie heb ik met name van Ellen geleerd: zoek je ‘droombaan’ maar wees wel reëel in je verwachtingen. De vier woorden die van toepassing zijn op Ellen zijn; energiek, pakt door, belangstellend, out of the box.
Iris, communicatieprofessional, 44 jaar, studievraag en nieuwe baan advies

bel naar:

of mail naar:

je kunt mij vinden: