OVER ELLEN

Trainer "een leven lang leren en ontwikkelen"

Mooie banen in het Elkerliek ziekenhuis

Als corporate recruiter werk ik parttime in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Ik vervul de vacatures die het ziekenhuis heeft. Het ziekenhuis is een streekziekenhuis, met een familiaire cultuur, waardoor de mensen die er werken heel betrokken zijn. Tegelijkertijd gaat het werken in de zorg natuurlijk gepaard met flinke uitdagingen. Ik zie het ziekenhuis als een zeer aantrekkelijke en interessante werkgever en het is heerlijk om kandidaten hiervoor enthousiast te maken. Ik voel me bevoorrecht, iedere dag weer!

Begeleiding bij belangrijke keuzes

Naast mijn parttime werk in het ziekenhuis, ben ik trainer “een leven lang leren en ontwikkelen” en begeleid ik kinderen bij hun profielkeuze en studiekeuze. Juist in deze tijd, waarin zoveel is veranderd en veel informatie alleen nog online te vinden is, zien kinderen vaak door de bomen het bos niet meer. Bij mij aan tafel, in een gezellige, veilige en ongedwongen sfeer, help ik kinderen om de keuzes te maken die het beste bij hen passen.

Zicht op de arbeidsmarkt

Door mijn ruime ervaring in arbeidsbemiddeling (inmiddels doe ik dit fantastische werk al ruim 25 jaar) kan ik kinderen een doorkijk geven naar de mogelijkheden op een baan, die horen bij de studiekeuzes die ze maken. Die ervaring op het gebied van recruitment zet ik ook in voor het geven van loopbaan bootcamp trainingen. Ik vind niets mooier dan iemand verder te helpen in zijn of haar carrière, van aankomend student tot mensen die zich al op de arbeidsmarkt begeven. Hier word ik blij van!

Familie, vrienden en hardlopen

Mijn vriend en ik hebben allebei twee kinderen. Samen met mijn twee zonen (van 21 en 23 jaar) klets, sport en shop ik graag en we lunchen samen gezellig in de stad. Mijn vriend en ik hebben een heerlijk sociaal leven en genieten van gezelligheid, lol en warme gesprekken met familie en vrienden. Mijn passie is hardlopen en op zaterdag sluit ik graag aan bij de fanatieke lopersgroep in Brandevoort. Ik probeer drie keer per week, in de ochtend, een rondje van ongeveer vijf kilometer te lopen. Ik heb veel energie, dus op die manier begin ik de dag goed. En wat is het mooi zo vroeg in de ochtend!

Zingeving

Wat ik wil bereiken, in zowel mijn werk als recruiter en als trainer “een leven lang leren en ontwikkelen”, is jongeren en volwassen rust en richting geven. Daardoor kan ik bijdragen aan het verlagen van het aantal drop-outs en het verhogen van aansluiting op de arbeidsmarkt.

Ik wil mensen verder helpen in hun loopbaan, zodat zij het optimale uit zichzelf kunnen halen – en misschien wel het belangrijkste: iedere dag met plezier naar hun opleiding of werk gaan, in een fijne en duurzame leer- en ontwikkelomgeving.

Ben je benieuwd wat ik zelf heb gestudeerd? 

Nou, poeh, ik ben een doorzettertje, havo √ mbo √ hbo √ uni √  alle diploma’s check! Raadpleeg verder mijn LinkedIn profiel.

telefoon

06 430 22 303

email